Od državne reprezentance, vse do Lige prvakov in prihoda na Koroško. V Slovenj Gradec se iz RK Celje Pivovarna Laško seli krilni igralec Vid Kačičnik!

Vodstvo RK Slovenj Gradec nadaljuje s sestavljanjem ekipe za sezono 2024/25. V ekipo prihaja Vid Kačičnik, 22-letni produkt celjske akademije, kot četrta okrepitev. Kačičnik je svoje prve rokometne korake naredil v Celju pri kategoriji mlajših dečkov B, kjer je hitro kazal svoj izjemen potencial. Bil je del vseh mlajših selekcij reprezentance in dosegel številne uspehe. Največji dosežek v mlajših kategorijah je doživel leta 2021, ko je z reprezentanco osvojil 4. mesto na evropskem prvenstvu do 19 let. Po tem uspehu se je kalil pri Braniku iz Maribora, kjer je z odličnimi predstavami pritegnil pozornost RK Celje Pivovarna Laško in se vrnil v matični klub. V Celju je nadaljeval s svojimi izjemnimi nastopi, prispeval k osvajanjem številnih lovorik in okusil slast igranja v prestižni EHF Ligi prvakov.

IZJAVA OB PODPISU POGODBE:

“Odločitev za prihod v Slovenj Gradec sem videl kot dobro priložnost za moj osebni in karierni razvoj ter pridobivanje novih izkušenj. Pričakovanja z moje strani so vedno visoka, zato bom stremel k borbi za mesta, ki prinašajo uvrstitev v evropska tekmovanja. V novi sezoni si definitivno želim napredovati in z ekipo doseči vse cilje, ki si jih bomo zastavili na začetku sezone. Tekme v dvorani Slovenj Gradca so bile zame vedno nekaj posebnega. Všeč mi je energija in vzdušje, ki ga navijači pričarajo na vsaki domači in gostujoči tekmi. Orlom in vsem privržencem rokometa na Koroškem sporočam, da lahko od mene in celotne ekipe pričakujejo borbo kot se za prave bojevnike spodobi. Skupaj smo močnejši!”

Osebni podatki:

  • Ime in priimek: Vid Kačičnik
  • Datum rojstva: 29.03.2002
  • Država: Slovenija
  • Igralno mesto: Levo krilo
  • Dosedanji klubi: RK Maribor Branik, RK Celje Pivovarna Laško
Vid, srečno v novi sezoni! 🤍💙

Napišite komentar