V 17. krogu lige NLB se obeta vroč boj v Slovenj Gradcu, saj bodo rokometaši domače ekipe gostili močno zasedbo RK Trimo Trebnje, ki velja za enega glavnih favoritov za naslov državnega prvaka. Kljub temu, da so belo – modri nedavno slavili v Škofljici, se zavedajo, da jih čaka zahtevna naloga proti izkušenim nasprotnikom.

Kljub tej težki preizkušnji pa v domači ekipi ne manjka optimizma. Rokometaši Slovenj Gradca so odločeni, da bodo stopili na igrišče s polno mero borbenosti ter svojim zvestim navijačem pričarali nepozaben spektakel. Verjamejo v svoje znanje, ekipno moč in podporo s tribun, zato se bodo z vso močjo borili za vsako žogo in vsak gol.

Svoj prvi nastop kot glavni strateg bo v domači dvorani doživel tudi Žiga Lesjak, ki se v polnosti zaveda kakovosti gostujoče ekipe.

IZJAVA PRED TEKMO

Žiga Lesjak: “Po zelo težkem tednu s psihičnega vidika, ter po zelo pomembni zmagi v Škofljici smo lahko ta teden malo zadihali. V soboto k nam prihaja trenutno najkakovostnejša ekipa v prvenstvu. Mi na tej tekmi nimamo kaj izgubiti, lahko pa skupaj s fanti obljubimo borbo vseh 60 minut.”

Ključ do pozitivnega rezultata bosta borbena in kolektivna igra.

Napišite komentar