Varovance novega trenerja kadetske reprezentance dr. Marka Šibile prihodnje leto čaka nastop na evropskem prvenstvu. Program priprav in aktivnosti je pripravljen, zanimivo preizkušnjo pa bodo kadeti imeli že konec naslednjega tedna, 4. in 5. novembra, ko se bodo v češkem Třeboňu pomerili s tamkajšnjo izbrano vrsto.

Med šestnajsterico igralcev, ki so v okviru reprezentančne akcije povabljeni na zbor je tudi mladi bojevnik Tjaž Štaleker, ki je v letošnji sezoni eden glavnih motorjev kadetske (62 zadetkov) in mladinske (43 zadetkov) ekipe.

ZA SREBRO ŽRTVOVAL KOLENO, PO SLABIH ŠTIRIH MESECIH SE VRAČA NA IGRIŠČE

Še odmeva uspeh reprezentance mlajših kadetov, ki je na minulem Olimpijskem festivalu evropske mladine v Mariboru osvojila srebrno medaljo. Polfinalna tekma proti izbrani vrsti Hrvaške je kljub zmagi terjala davek za bojevnika Miho Štalekerja, ki je do minulega ponedeljka svoje moštvo spremljaj zgolj izven igrišča. Na tekmi 6. kroga prve mladinske lige je proti RD Riko Ribnica prvič po slabih štirih mesecih stopil na parket, dosegel dva zadetka, se izkazal z izjemno požrtvovalno igro v obrambi in trenerju Martinu Podstenšku dal jasno vedeti, da je pripravljen za nadaljevanje sezone.

Napišite komentar