RK Slovenj Gradec bo v prihodnji sezoni močnejši na položaju srednjega zunanjega. V mesto miru iz RK Dobove prihaja organizator igre Nik Rantah!

23-letni Rantah je svoje prve rokometne korake naredil v RK Sevnica, nato pa se je njegova pot nadaljevala v RK Radeče. Za člansko ekipo je prvič zaigral v sezoni 2016/17 pri RK Krško, kjer je ostal do sezone 2021/22. Po tem obdobju je tri sezone uspešno branil barve RK Dobova. V posavski regiji je kot kapetan pustil ogromen pečat in minulo sezono zaključil kot najboljši strelec ekipe s 126 zadetki.

IZJAVA OB PODPISU POGODBE:

Ob klicu Slovenjgraškega kluba smo po nekaj pogovorih kmalu našli skupni jezik. Gre za urejen klub s kakovostno ekipo in visokimi ambicijami, zato odločitev niti ni bila tako težka. Moji cilji v prihodnji sezoni so, da kot ekipa nadgradimo ali celo presežemo pričakovanja kluba, kot posameznik pa, da napredujem v svoji igri in čim več doprinesem ekipi v vseh fazah igre. Eden od razlogov, da sem se odločil za Slovenj Gradec pa so tudi izjemni navijači. Obljubljam jim, da bomo s soigralci naredili vse, da domačo dvorano ohranimo nepremagljivo!

Osebni podatki:

  • Ime in priimek: Nik Rantah
  • Datum rojstva: 02.10.2000
  • Država: Slovenija
  • Igralno mesto: Srednji zunanji
  • Dosedanji klubi: RK Sevnica, RK Radeče, RK Krško, RK Dobova
Nik, srečno v novi sezoni! 🤍💙

Napišite komentar