Zaradi prostega tekmovalnega vikenda s strani evropske rokometne zveze, članska ekipa ta teden ne bo odigrala prvenstvene tekme. Tokrat teden v znamenju mladih rokometašev, katere čaka kar nekaj vročih obračunov.

Pred mladinci sta dva izjemno pomembna derbija. To sredo v Zlatorogu dvoboj dveh točkovno poravnanih moštev. Varovanci Martina Podstenška se dobro zavedajo zahtevnosti gostovanja, saj Celjska rokometna šola slovi kot najboljša v Evropi. Kljub zahtevnosti tekme se Korošci v hram slovenskega rokometa podajajo z jasnim ciljem. A to ni edini preizkus, ki jih čaka v tem tednu. V nedeljo jih na domačem igrišču čaka večni koroško – šaleški derbi, kjer se bodo zagotovo borili z vso strastjo in željo po zmagovalnem rezultatu.

Kadeti so že v pričakovanju petkove tekme proti Herz Šmartnu. Ekipa je zbrana in polna motivacije, da pokaže svoj najboljši nastop v dosedanjem delu prve kadetske lige. Gostovanja v mestu ob Litiji so vselej veljala za neugodna, a moštvo Blaža Kleča verjame v tokratni uspeh.

Sreda, 22. november ob 18.30 – RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO : RK SLOVENJ GRADEC

Petek, 22. november ob 17.30 – RD HERZ ŠMARTNO : RK SLOVENJ GRADEC

Nedelja, 26. november ob 17.00RK SLOVENJ GRADEC : RK GORENJE VELENJE

Napišite komentar