Pravno obvestilo

Spletna stran zajema vse spletne strani na naslovu rk-slovenjgradec.si. Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršen koli način vključeni v spletno stran rk-slovenjgradec.si, je Rokometni klub Slovenj Gradec , Kopališka ulica 27, 2380 Slovenj Gradec (v nadaljevanju rk-slovenjgradec.si).

Vsebina, ki je objavljena na spletni strani je last rk-slovenjgradec.si in je avtorsko zaščitena, uporablja se lahko le v osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je kakršno koli kopiranje, reproduciranje, razpečevanje ali kakršno koli drugo posredovanje pisnega in grafičnega materiala delno ali v celoti brez pisne odobritve uredništva rk-slovenjgradec.si. To velja za vso grafično in pisno gradivo ter gradivo kakršne koli druge oblike, ki je objavljeno na spletni strani rk-slovenjgradec.si, ter na vseh njenih poddomenah in straneh. Vse pravice so pridržane.

Če imate dodatna vprašanja v zvezi s spletno stranjo rk-slovenjgradec.si nas kontaktirajte po telefonu +386 (0) 41 726 219 ali elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..