Levc pred Velenjem: “Čaka nas derbi, težka tekma!”

Rokometaše Slovenj Gradca po domači zmagi nad Ormožem, čaka nova zahtevna preizkušnja. Petek prinaša večni koroško – šaleški derbi, kjer se bo srečanje 17. kroga Lige NLB pričelo ob 18. uri v neposrednem prenosu na televiziji Sportklub-a.

Velenjčani in Korošci so si v letošnji sezoni nasproti stali že dvakrat. V domačem prvenstvu, kjer smo bili priča delitvi točk,  kot pokalu Slovenije, čigar so se zmage in napredovanja veselili črno – rumeni.  

Pred tekmo smo se pogovarjali z izkušenim levim zunanjim Vidom Levcem, ki sigurno dodobra pozna recept za tokratni uspeh proti svojemu nekdanjemu klubu.

“Čaka nas derbi, težka tekma. Velenjčani bodo pod večjim pritiskom, saj se morajo pobrati po visokem porazu proti Celju. Seveda si tudi mi želimo dveh točk, zato se na tekmeca dobro pripravljamo. Imamo kar nekaj novih težav s poškodbami in boleznijo, vrača pa se Svečko. Pridružil se nam je tudi novi vratar Tilen Leben, ki bo zagotovo v ekipo vnesel novo moč in zdravo konkurenco, ki bo pozitivno vplivala na vse vratarje. Upam, da se nam v Rdeči dvorani pridruži čim več navijačev, ki nam bodo pomagali do nove zmage!”


RK Gorenje Velenje – RK Slovenj Gradec

Petek, 3.marec, 18:00 – Sportklub