Tilen Leben je novi bojevnik

Sredi sezone smo za nekaj časa izgubili vratarja Alena Husejnovića in sta v vratih tako ostala Gašper Dobaj in mladi talentirani Jan Smolnikar. Naj na tem mestu še enkrat opomnimo, da Alen dobro okreva, je pozitiven in verjamemo, da se bo vrnil še močnejši.
Liga NLB je vsekakor zahtevno tekmovanje, zato smo bili primorani poiskati primerno okrepitev na tem igralnem mestu. Ponudila se je priložnost, da pripeljemo slovenskega igralca z izkušnjami evropskih tekmovanj in tujine. Iz slovaškega prvaka Handball Team Tatran Prešov se v domovino vrača Tilen Leben. Nekdanji igralec RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO in mladinski reprezentant Slovenije se za dve sezoni in pol vrača v domovino željan novih izzivov in novih priložnosti za dokazovanje.
Leben se je v tujino preselil leta 2021 iz Dobove, še prej pa izkušnje nabiral v Mariboru in Celju. Bil je član mlajših reprezentanc Slovenije. Z mladinsko reprezentanco je leta 2015 osvojil drugo mesto na SP v ruskem Jekaterinburgu. Produkt celjske rokometne šole se bo svojim novim soigralcem pridružil že danes na večernem treningu.
 
Tilen, dobrodošel med bojevniki iz mesta miru. Dobrodošel v Mestna občina Slovenj Gradec.